iPhone 6 32GB la reducere

G.Skill Trident Z RGB DDR4, memorii pentru AMD Ryzen si Threadripper

G.Skill a anuntat oficial lansarea modulelor RAM, Trident Z RGB DDR4 care sunt special optimizate pentru platforma AMD Ryzen si Threadripper. Aceste module RAM asigura cea mai buna compatibilitate cu noua generatie de procesoare de la AMD pe placile de baza X370 si X399.

G.Skill Trident Z RGB, memorii RAM optimizate pentru platforma de procesoare AMD Ryzen si Threadripper, capacitate de pana la 128 GB.

G.Skill a anuntat astazi lansarea noilor module RAM, special optimizate pentru platforma de procesoare a celor de la AMD, Ryzen si Threadripper. Ce inseamna acest lucru ? Inseamna ca aceste module ofera cea mai buna stabilitate si performanta totodata in relatia procesorului cu memoria RAM. Astfel avem parte de performante imbunatatite pentru noua serie de procesoare a celor de la AMD, care deja ne-au intrecut asteptarile cu aceste doua platforme.

Modulele G.Skill Trident Z RGB DDR4, vin pe piata in diferinte combinatii, de la 16 GB, 32 GB, 64 GB, chiar si 128 GB ( 8×16 GB ), in cazul in care doresti sa obtii tot ce poate platforma X399, cat si in diferite frecvente de lucru: DDR4-3200 MHz (CL14), DDR4-2933 MHz (CL14 / CL16) si DDR4-2400 MHz (CL15).

Noile module Trident Z RGB DDR4, lista compabilitatii cu platforma AMD.

Noile module Trident Z RGB DDR4, lista compabilitatii cu platforma AMD.

Ca un detaliu important, aceste module accepta overclocking, iar acest lucru se poate obtine foarte usor, activand din BIOS acest lucru pentru a obtine performanta de care aveti nevoie. Aceste module vor ajunge pe piata prin reteaua de magazine partenere in Octombrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *