iPhone 6 32GB la reducere

Vernee X1, un telefon de 200$ cu specificații interesante

În ultimi ani am început să vedem tot mai multe brand-uri chinezești venind pe piață cu telefoane din ce în ce mai bune la toate capitolele, este și cazul celor de la Vernee care aduce pe piață noul model Vernee X1, un telefon care promite multe la un buget nu foarte mare.

Vernee X1 face parte din categoria telefoanelor mid-range și este echipat cu un ecran de 6 inch ce dispune de o rezoluție Full HD în format 18:9, procesor Helio P23 Octa-Core 64bit la o frecvență de 2.5 GHz si un sistem de camere foto duale in configurație de: 16MP cu 5 MP pe spatele telefonului cu senzor de imagine Sony (diafragma f/2.0) și 13MP cu 5MP pe fața telefonului.

Printre specificațiile lui Vernee X1, mai amintim: recunoaștere facială ( FaceID ), senzor de amprentă, 6 GB memorie RAM și 64 GB memorie de stocare / 6 GB memorie RAM și 128 GB memorie de stocare / 4 GB memorie RAM și 64 GB memorie de stocare, slot pentru card MicroSD până la 128 GB, un chipset video Mali G72-MP2 ce este lăudat că oferă un consum de energie redus cu 15% și o performanță îmbunătățită cu 10% față de modelul Vernee X și nu în ultimul rând bateria, o baterie de 6.200 mAh ce oferă o autonomie de 4 zile iar o încărcare completă a bateriei se face în numai 2 ore și 30 minute. La capitolul sistem de operare, vine preinstalat cu Android 7.1 cu posibilitate de actualizare la Android 8.1.

Prețul acestui Vernee X1 este de 199.99 dolari în limita stocului disponibil pe banggood.com după epuizarea stocului acesta va putea fi achiziționat la un preț de 249.99 dolari.

Ce părere aveți despre acest telefon, este ceea ce aveți nevoie? Ar mai trebui ceva adăugat la acest telefon ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *